fredag 4 juli 2008

My life is back on track again

Har varit hos underbara Monika i Ed och fikat en sväng nu på kvällskvisten. Innan jag fortsätter kan jag säga att vi har goda planer för sommaren, wihooo!! :) Dalsland here we come säger jag bara!
Jag tog med mi min käraste ägodel (nej inte Vibratone 5000, Viktor, Rebecca och Robin m.fl) DATORN och det visade sig att hon hade en massa fin musik som jag fick kopiera. My life is alltså back on track. Hallelujah!

1 kommentar:

Viktor sa...

jag känner mig hedrad att jag är din käraste ägodel efter din Vibratone 5000, desamma säger nog Rebecca och Robin.

Om du skulle ha ett kastsystem skulle det se ut på följande sett. (Ett kastsystem kan jämföras med en näringspyrmaid, den som är högst upp är toppkonsument dvs i det här fallet mest konsumerad vilket även kan betyda använd)

1. Datorn
2. Vibratone 5000
3. Viktor
4. Rebecca
5. Robin

Efter att ha analyserat följande system har jag kommit fram till att det finns ett speciellt mönster. Datorn är dock den som har minst gemensamt med följande. Dock så innehåller den alla oss andra förutom em Vibratone. Vibratone börjar på V precis som Viktor, vilket slutar på R precis som namnet Rebecca och även Robin börjar på. Alla ägodelar innehåller även bokstaven O, förutom Rebecca, men som vi alla vet så heter hon faktiskt EngtOrp.

Därav tipsar jag alla som är intresserade av Karolinas kärlek.
Satsa på att döp om er till följande namn Otto, Olof, Olga, Omar, Ola, oooo.s.v..

Oohps, va långt och tråligt det blev nu.